Köszöntő

polgarmester

Tisztelt Látogató!

Zalaboldogfa Képviselete nevében köszöntöm Önt a honlapunkon.

Településünk 15 év alatt jelentős változáson ment keresztül. Igyekeztünk otthonossá, lakhatóvá, élhetőbbé tenni az itt élőknek. Elkezdtük a falu rehabilitációját, megtisztí­tottuk és szépí­tettük a környezetet, virágosí­tottunk, parkosí­tottunk. Felújí­tottuk intézményeinket, műemlékeinket. Sportolásra és szabadidő hasznos töltésére alkalmas területet és közösségi épületet alakí­tottunk ki. Aszfaltos utat épí­tettünk Zalaboldogfa és Zalaegerszeg között, ami által megszűnt zsáktelepülés jellege. Ezzel a Megyeszékhely 6 kilométerrel, Bagod pedig (76-os főút) 2 kilométerrel került közelebb.

 

Zalaboldogfát körülvevő csodálatos természet és város közelsége még vonzóbbá tette a falunkat. Sokan keresik fel településünket és vásárolnak ingatlant, akik letelepednek és itt alakí­tják ki otthonukat. Ennek köszönhetően jelentősen emelkedett a népességszám is. Összesen 24 épí­tési telket alakí­tottunk ki, hogy biztosí­tani tudjuk a letelepedést vidékieknek és helyieknek egyaránt. Több mint fele eladásra került, ahol új családi házak épültek. Népesség növekedésnek is köszönhető, hogy új közösségek jöttek létre.

A most induló honlapunknak célja a falunk bemutatásán kí­vül a hivatal, az egyesületek, civil szervezetek, közösségek munkájának működésének bemutatása, követése. Szeretnénk ha Ön is részt venne ebben, tapasztalatait, észrevételeit, épí­tő jellegű kritikájával, ötletével a település gyarapodását, fejlődését segí­ti ezen honlapon keresztül is.

 

Kellemes időtöltést és jó böngészést kí­vánok!

Luter Péter

polgármester

cimer

 

 

Skip to content